L O A D I N G ...

09
Νοέ
2019
09 Νοέ 2019

Tango Weekend

Σχολή χορού Όλγα - Μπέρτα Σέλληνα
Σάββατο - 18:00

Η σχολή χορού Όλγα - Μπέρτα Σελληνα έχει την χαρά να διοργανώσει για πρώτη φορά ενα Tango Weekend.
9-10 Νοεμβρίου θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τον @George Linardatos για μαθήματα καθώς θα διοργανώσει βραδία Milonga & Practica.

Πρόγραμμα:

Σαββατο 18:00-19:30
Αλλάγες κατεύθυνσης
Cadenas & Barridas Ντάμας.
(bonus Ganchos)

Σαββατο 19:30-21:00
Milonga

Σαββατο 22:00 - ...
Βραδια tango η τοποθεσία θα ανακοινωθεί σύντομα

Κυριακη 16:00-17:30
Gyros & Back Sacadas Καβαλιέρου και Ντάμας.
(bonus Ganchos)

Κυριακη 17:30-19:00
Vals

Κυριακη 20:00-22:00
Practica*

*Αποκλειστικα για τους συμμετεχοντες του σεμιναριου.
Τα μαθηματα αφορουν κυρίως μαθητες με 2 ετη εμπειριας. Τουλάχιστον.
(αρχάριοι μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι εάν επιθυμούν να το παρακολουθήσουν)

Ο Γιώργος Λιναρδατος George Linardatos διδάσκει Αργεντίνικο Tango τα τελευταια 9 χρονια με πολλαπλές εμπειρίες στο χώρο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. (Συμμετοχες σε Φεστιβάλ, επαγγελματικες παραστάσεις, guest στην τηλεόραση, διδασκαλία & ταξίδια στο εξωτερικό δράσεις της σχολής κτλ.)
Ήταν μέλος της ομάδας δασκάλων της Tangart & είχε σταθερη συνεργασια για 4 σεζον οπου διδασκε σε ομαδικα & ιδιαιτερα μαθηματα σε εβδομαδιαια βάση.

Το 2015 με τους συνεργάτες του δημιουργούν το El Conventillo. Μια Σχολή Χορού αποκλειστικα για Αργεντίνικο Τάνγκο στο κέντρο της Πάτρας. Πέρα απο μαθήματα στις δράσεις της σχολής συμπεριλαμβάνονται διοργανώσεις φεστιβαλ, μαθητικές παραστάσεις, σεμινάρια απο Αργεντίνους & Ευρωπαίους καταξιωμένους maestros, καθώς και μια από τις τακτικότερες εβδομαδιαίες milongas που γίνονται στην πολη.

Αξιζει να σημειωσουμε οτι το καλοκαιρι του 2016 οι ιδρυτές της σχολης El Conventillo μαζι με μερος της χορευτικής ομάδας ειχαν καλεστει και ελαβαν μερος στην μουσικοχευτικη παρασταση "Θαλασσογραφιες στο Σεληνοφως" της "Λεσχης Γερανος" που ειχε πραγματοποιηθει στο Υπαιθριο Δημοτικο Θεατρο Ζακυνθου.

Μαζι μας φέτος σε τακτα χρονικα διαστηματα για σεμιναριακά μαθήματα.

ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS