L O A D I N G ...

19
Οκτ
2019
19 Οκτ 2019

Eνημερωτική εκδήλωση για το "Galaxy Hospitality Suite"

Palatino hotel
Σάββατο - 18:00

Η εταιρεία μας, 5 χρόνια μετά την πολύ πετυχημένη εκδήλωση για το Galaxy Hotel που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2015, επιστρέφει με μια πιο δυναμική εκδήλωση αυτή τη φορά για τις νέες δυνατότητες και προοπτικές της σουίτας ξενοδοχειακών εφαρμογών Galaxy Hospitality Suite. Εξαίρετοι προσκεκλημένοι ομιλητές εκπρόσωποι των εταιρειών SINGULARLOGIC και SYSCO πρόκειται να παρουσιάσουν αυτές τις δυνατότητες και να αναπτύξουν με στοιχεία πόσο μπορεί να βοηθήσει τη σύγχρονη ξενοδοχειακή επιχείρηση ένα λογισμικό σαν το Galaxy Hospitality Suite.

Θυμίζουμε πως το Galaxy Hospitality Suite δεν είναι απλά ένα λογισμικό ξενοδοχειακής διαχείρισης, όπως τα περισσότερα της αγοράς — ακόμη και τα πλέον επώνυμα — αλλά περιλαμβάνει όλες τις διαχειρίσεις, που ενδεχομένως χρειάζεται μια ξενοδοχειακή επιχείρηση. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

Ξενοδοχειακή διαχείριση για όλο το κύκλωμα κρατήσεων, συμβολαίων, τιμολογήσεων κλπ
Εμπορική διαχείριση για όλο το κύκλωμα αγορών, αποθηκών κλπ
C.R.M. για την προώθηση των πωλήσεων και την επικοινωνία με τους πελάτες της επιχείρησης
Γενική λογιστική για την οργάνωση του λογιστηρίου
Μισθοδοσία
Προϋπολογισμούς

Όλα τα παραπάνω σε μια και μόνο μια ενιαία πλατφόρμα.

Οι δυνατότητες των διαχειρίσεων συνεχώς εμπλουτίζονται και επεκτείνονται (πχ web clients, dashboards κλπ). Ειδικά για την ξενοδοχειακή διαχείριση η συνεργασία μόλις προ ενός έτους με τη SYSCO αποδείχθηκε καταλυτική αφού στο διάστημα που μεσολάβησε πλήθος στοχευμένων βελτιώσεων προστέθηκαν μαζί με νέες λειτουργικότητες, δίνοντας στο προϊόν δυνατότητες που καλύπτουν απαιτήσεις σύνθετων ξενοδοχειακών διαχειρίσεων.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου οι στόχοι της στρατηγικής Συνεργασίας SingularLogic & Sysco είναι:

- Ενίσχυση των εφαρμογών του Galaxy Hospitality Suite με UI enhancements & περιφερειακές λύσεις-συνεργασίες με διεθνή προιόντα (yield management software, channel managers, booking engines, guest apps, κ.λπ.).
- Ενίσχυση της εγκατεστημένης βάσης με περισσότερες από 350 ενεργές εγκαταστάσεις Sysco.
- Δημιουργία μεγάλης όμαδας υποστήριξης με εξειδικευμένο προσωπικό και σημαντική εμπειρία από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.
- Ενισχυμένη τοποθέτηση της λύσης Galaxy Hospitality Suite στην αγορά της Φιλοξενίας & απέναντι στα ανταγωνιστικά προιόντα.
- Εξωστρέφεια με συμμετοχές σε στοχευμένες εκθέσεις του κλάδου, στοχευμένες καμπάνιες επικοινωνίας και δυνατή παρουσία στα social media.
- Συγκεκριμένο μοντέλο ενίσχυσης του Δικτύου Συνεργατών με στόχο να επενδύσουν περισσότερο στο χώρο της Φιλοξενίας με τις λύσεις Galaxy Hospitality Suite και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Με την παρακάτω πρόσκληση η εταιρεία μας καλεί όλους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της φιλοξενίας να μετέχουν της σημαντικής αυτής εκδήλωσης.

ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS ZANTE EVENTS