31.03.2017
ΖΑΦΕΙΡΗΣ Α.Ε

Event παρουσίασης περισσότερων από 53 Οινοποιείων και Αποσταγματοποιείων της Ελλάδας, με παράλληλη γευσιγνωσία των προϊόντων τους.
Είναι η δεύτερη φορά που η Ζάκυνθος διοργανώνει και φιλοξενεί ένα τέτοιο event αλλά η πρώτη φορά που πραγματοποιείται σε τέτοια έκταση, συγκεντρώνοντας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής οινοποιίας:
Κτήμα Σπυρόπουλου, Κτήμα Σιγάλα, Κτήμα Σκούρα, Κτήμα Αβαντίς, Κτήμα Λαζαρίδη, Μπουτάρης, Κτήμα Κυρ-Γιάννη, Κτήμα Αβέρωφ, είναι λίγα μόνο από τα εμβληματικά ονόματα Οινοποιείων που αναμένονται στο νησί μας για να γευτούμε και να απολαύσουμε τοπικές ποικιλίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την εταιρεία εμπορίας και διανομής ποτών, “Ζαφείρης Α.Ε.”, στον ανανεωμένο χώρο της, στο Καλαμάκι (δρόμος ΚΤΕΟ) και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες αλλά και οινόφιλους του νησιού. 

 

INFO
Η εκδήλωση ΟΙΝΟΖΑΝΤΕ πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της «ΖΑΦΕΙΡΗΣ Α.Ε.» – στο Καλαμάκι (πρώην δρόμος ΚΤΕΟ), την Παρασκευή 31 Μαρτίου, από τις 14:00 έως τις 21:00 και περιλαμβάνει γνωριμία με τις ποικιλίες οίνων και αποσταγμάτων αλλά και συναντήσεις με τους ίδιους τους Οινοποιούς.
Τηλ.: 26950-41506 & 26520